Антон изпълнява няколко проекти, предстои стартът на други

 

От лятото насам в община Антон се работи по няколко инфрструктурни проекта. Прави се основен ремонт и реконструкция на площадното пространство, довършват се подмяна на водопровод и асфалтиране на улици, изграждат се корекции на реки, ще започне ремонт на довеждащ водопровод и други. Кметът на общината Андрей Симов сподели повече за дългоочаквания ремонт на центъра.

/интервю с Андрей Симов/

Кметът Симов сподели пред „Средногорие Медия“ за изграждането на две корекции на реки, както и за довършителните работи по подмяната на водопровод и асфалтирането на 14 улици, с което се завършва на 100% подмяната на водопровода в селото.

/интервю с Андрей Симов/

Симов изрази задоволство и от стартът на проект за изграждането на довеждащ водопровод, който ще се финансира със средства от Министерство на регионалното развитие и благоустройството.

/интервю с Андрей Симов/

Припомняме, че преди дни Министерски съвет одобри нов Списък на инвестиционни проекти на общините за целево финансиране. Общини от Средногорието ще получат общо 9,7 млн. лева от отпуснатите над 400 млн.лв. за цялата страна. Община Антон следва да получи над 300 хил. лв. за реконструкция на довеждащ водопровод.

 

Публикувана на: 2022-10-11
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"