Антончани се организират да почистят селото

 

От община Антон съобщиха в социалната мрежа, че се организира ежегодното, станало традиционно, почистване на селото. Мероприятието е планувано за 17 септември от 9:00 часа, а сборният пункт е на площада.

Към инициативата могат да се включи всеки желаещ, дори да не е жител на Антон. След почистването на селото от администрацията предвиждат почистване и на поляната на Свети Спас, където други доброволци ще работят по навеса и чешмата.

От общината апелират повече хора да се включат в инициативата, за да превърнат селото в още по-добро място за живеене.

Припомняме, че 17 септември е денят, когато се организира кампанията „Да изчистим България заедно” в рамките на Световния ден на почистването през 2022 година и ще се проведе под надслов „Подай ръка на природата“. Тя е насочена към личната отговорност и принос в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата.

 

Публикувана на: 2022-09-09
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"