Аурубис награди двама млади учени

 

„Аурубис България“ връчи две специални награди в последното издание на конкурса за популярна наука „Лаборатория за слава - FameLab All Stars“ на Софийски фестивал на науката, на който компанията е партньор.

По традиция в последния ден от Фестивала се провежда и финалът на международния конкурс. Тази година състезанието бе озаглавено „All Stars” и в него се включиха таланти, доказали се при участията си от предните издания. «Аурубис България» традиционно награждава един от финалистите с парична награда и посещение на завода в Пирдоп. Тази година наградените бяха двама - Александър Атемин в категория «Биология» и Ивайла Сопотенска в категория «Хранителни технологии». Като част от наградата Александър и Ивайла посетиха медодобивния завод в Средногорието и имаха възможност да разгледат технологичните процеси отвътре.

Публикувана на: 2021-07-28
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"