Бюро по труда – Пирдоп с информационна кампания

2020-07-21 15:16
 

Днес - 21 юли, и във четвъртък - 23 юли, служителите на териториалната дирекция „Бюро по труда” – Пирдоп организират информационни срещи с работодатели и безработни. Срещите са в рамките на национална кампания за предоставяне на информация относно услугите, които предлагат бюрата по труда за безработни, заедно с различните актуални възможности за финансово подпомагане на бизнеса.

Днес на открито служителите на дирекцията посрещаха работодатели и търсещи работа лица, за да отговорят на техните въпроси.

Стана ясно, че проект „Краткосрочна подкрепа за заетост в отговор на пандемията от COVID-19” предоставя подкрепа в сферата на транспорта и туризма. Проект „Заетост за теб” предоставя подкрепа за реинтеграция в заетост на безработните лица.

Стартиралата мярка с нов дизайн 60/40 е процедура за кандидатстване на работодатели за изплащане на средства за запазване на заетостта.

Служителите на Бюро по труда – Пирдоп ще бъдат на разположение и в четвъртък от 9:30 до 14:00 часа. Повече информация може да намерите на сайта на Агенция по заетостта.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"