Чавдар с нови атракциони

 

В община Чавдар продължава да се работи по реализирането на услуги и атракциони с цел развитие на туризма и по-висока посещаемост. Това става ясно от публикация на общината в социалната мрежа. Освен туристическите обекти и забележителности, гостите на селото могат да се възползват и от новите атракции, които се предлагат отскоро.  По програма на „Фонд за подкрепа и  насърчаване на микро, малък и среден бизнес в общините Челопеч, Чавдар и Златица“, финансиран от рудничната компания край Челопеч - „Дънди Прешъс Металс Челопеч“, в община Чавдар са реализирани няколко проекта. Два от тях са с туристическа насоченост и предлагат забавления за малки и големи - надуваеми батути за забавления на децата и отдаване на електрически велосипеди за разходка из околността.

Извън тези два проекта, подпомогнати от фонда, отскоро има и нова атракция за  най-малките - специален кръг за езда на понита в местността „Св. Петка“.

Припомняме, че преди години в местността край Чавдар беше изграден и после надграден атракционът „Въжеландия”, а преди това беше изграден неолитния археологически комплекс.

 

Публикувана на: 2022-09-27
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"