Челопеч беше домакин на състезание по планинско бягане

2020-07-20 15:43
 

На 19 юли община Челопеч за първи път беше домакин на състезание по планинско бягане “Chelopech Trail”. В състезанието участваха множество подготвени атлети от цялата страна. Представителят на община Челопеч Жана Центовкая изрази задоволство от  предоставената възможност общината да бъде домакин на това събитие. Община Челопеч беше и основният спонсор на събитието.

След загрявка състезателите се впуснаха в надпреварата и показаха бързина, сила, ловкост и отборни умения. Участниците се състезаваха в три категории – 5км., 13км., и 30км. трейл бягане. На първо място за разстоянието от 5 км. за жени се класира Памела Ени, на второ място Стоянка Балова и на трето място Криста Механджийска. На първо място за разстоянието от 5 км. за мъже се класира Павлин Тодоров, на второ място Стоян Ганчев и на трето Любомир Цветков. На разстоянието от 13км. за жени се класираха както следва - на първо място Надежда Ангелова, на второ Елена Ранчева, а на трето Каролина Калибацева. При мъжете златото грабна Данчо Петров, среброто Ивайло Валев, а бронза отиде при Мартин Аргиров. Отсечката от 30 км за жени класира на първо място Симона Райчева, на второ Нели Анастасова и на трето Кристина Анчева. С медал за първо място при мъжете се окичи Димитър Маринов, второто грабна Ивайло Каменаров, а третото Стефан Иванов. Голямо впечатление на домакини и гости направи участникът Илия Йорданов, който пробяга участъка от 5км заедно със своя верен приятел и любимец кучето Рашо. Всички участници в състезанието получиха медали, а класиралите се на призови места получиха парични и предметни награди.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"