Челопеч и Пирдоп чистиха общините си

2019-09-17 14:56
 

Челопеч и Пирдоп се включиха в инициативата „Да изчистим България заедно“. От община Челопеч съобщават чрез Фейсбук страницата си, че жителите на Челопеч активно са се включили в почистването. Почистване е имало основно в района на  местността „Бревене” и около сметище „Раджов дол”, където на ръка са събирани отпадъци в чували. Събрани са отпадъци за няколко камиона. Община Челопеч осигури транспорт за желаещите да почистват до обектите.

В Пирдоп отново излязоха да почистват от общинската администрация. Излязоха и живущите в няколко блока от града. Те почистиха градинките и околоблоковите си пространства. В кампанията се включиха и хора от пенсионерския клуб. Те са почистили района около „Поповото кладенче“. Администрацията вложи усилията си в почистване на района на жп.гарата и спортната зала.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"