Читалището в Душанци отбелязва 110 години

2020-11-13 15:54
 

Днес читалище „Светлина” в село Душанци отбелязва своя 110-годишен юбилей. Заради усложнената епидемична обстановка в страната и района, предвиденото тържество няма да се проведе, но „Средногорие Медия” ще излъчи специално създадения за повода документален филм. По повод празника председателят на читалището Кристина Петкова отправи поздрав към всички, ангажирани с дейността на културната институция.

Кристина Петкова – председател на читалище „Светлина”: „Ние създадохме филм, с който да ви покажем огъня на първите и ентусиазма на самодейците днес.”

Филмът „Нека бъде светлина”, по повод 110 години от основаването на читалището в Душанци, може да гледате днес веднага след новините, както и повторения в събота от 18:00 часа и в неделя от 20:00 часа в програмата на „Средногорие Медия”. Екипът на медията честити празника на всички самодейци и читалищни деятели от Душанци.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Започнахте ли подготовка за предстоящите празници?
Да, вече се готвя
Не, има още много време
Не планирам да празнувам
Колебая се

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"