Читалището в Златица обяви конкурс за стихотворение

 

Читалище „Христо Смирненски” – гр.Златица организира традиционния си регионален поетичен конкурс по повод 1-ви октомври – Международен ден на поезията и музиката.

За шестнадесети пореден път културната институция ще проведе конкурс за написване на стихотворение. Тази година темата е „Чудото на живота”.

Право на участие имат жители на района на Средногорието. Конкурсът ще се проведе в 4 възрастови категории – от 10 до 12 години, от 13 до 18 години, от 19 до 30 години и над 30 години. Желаещите да участват могат да го направят като изпратят своите творби на имейл zlatlib@mail.bg или на място в библиотеката към читалището най-късно до 30 септември.

Творбите ще бъдат оценявани от 3-членно компетентно жури.

 

Публикувана на: 2021-09-13
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"