ЧПГЧО-Челопеч оповести резултати от матурите

2020-06-16 14:28
 

На 14 юни Министерство на образованието и науката оповести резултатите от държавните зрелостни изпити. Това съобщиха от ЧПГЧО-Челопеч в социалните мрежи.

Припомняме, че тази година държавните зрелостни изпити бяха проведени в условията на епидемична обстановка и при спазване на изключителни мерки за противоепидемична безопасност. Те бяха изтеглени и се проведоха на 1 и 3 юни.

По думите на директора на частната гимназия в Челопеч усложнената обстановка не е попречила на дванадесетокласниците от учебното заведение да се представят достойно. От училището се похвалиха с високите резултати на Випуск 2020.

Според предоставената информация почти половината от оценките на зрелостниците от ДЗИ са отлични. От двадесет и шестимата зрелостници на Випуск 2020 в Челопеч шестнадесет постигнаха 23 отлични оценки по български език и литература, английски език, математика и биология и здравно образование, а седем от тях са с отлична оценка и на двете матури.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"