Деца от Златица с благотворителни инициативи

 

Вчера учениците от 1.б клас на СУ „Свети Паисий Хилендарски” – гр.Златица, с класен ръководител Стоянка Балова, с помощта на своите родители, приготвиха сладки за медицинския персонал от COVID отделението към МБАЛ – гр. Пирдоп и картички за децата от детското отделение.

Преподавателят и група родители поднесоха подаръците лично на медиците от болницата.

В тази връзка, днес, от болничното заведение изпратиха благодарствено писмо до своите малки и по-големи дарители, в което изказаха своята благодарност за милия жест и оказаното внимание.

Припомняме, че дни преди това за поредна година пък ученици от 4.б клас на същото училище, с класен ръководител Павлина Божкова, се включиха в доброволческата инициатива „Зарадвай възрастни хора от дома в село Главиница с картичка за Коледа“. Децата тогава направиха чудесни картички, с които да зарадват възрастните хора, а техните родители закупиха топли чорапи и чехли.

Публикувана на: 2020-12-18
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ако сте решили да си сложите ваксина срещу "Ковид-19", на коя ваксина ще се доверите?
На тези, одобрени от ЕС
Руската ваксина
Китайска ваксина
Българска ваксина
Няма да сложа никаква ваксина

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"