Дискотеката в Пирдоп отваря врати

2020-06-18 16:14
 

От 15 юни отварят нощните заведения. Това стана възможно след заповед на министъра на здравеопазването, на основание на която от 15 юни дискотеките, нощните клубове и пиано-баровете могат да възобновят дейността си. Изискването е да бъдат спазвани въведените в страната противоепидемични мерки.

В тази връзка «Средногорие Медия» се свърза със собственика на дискотеката в Пирдоп Радослав Стефанов. В телефонно интервю той заяви, че заведението ще отвори врати в петък - 19 юни за първи път от месец март. Стефанов заяви още, че се предприемат всички мерки за дезинфекция на помещенията и осигуряване на дезинфектанти за гостите.

Радослав Стефанов – собственик на нощен клуб: “Ние отваряме в петък. Този петък на 19-ти. Мерките, ако ме питате за хигиенични мерки, противоепидемични, така да кажа, сме взели мерките, които са препоръчани от министър Ананиев и се съобразяваме с тях. Дезинфекцираме обекта преди и след работа, разбира се, има поставени дезинфектанти на определени места в заведението - в тоалетните, на входа. Охраната на входа ще проверява температурата на гостите на заведението. Общо взето се съобразяваме с мерките на министър Ананиев, които е заповядал в заповедта.”

Стефанов сподели, че пандемията и всички мерки са се отразили пагубно на този бизнес, но изрази надежда, че вирусът скоро ще отшуми и бизнесът ще навакса загубеното.

Радослав Стефанов – собственик на нощен клуб: “...Доста зле, доста зле. Нормално е да се отрази зле. Когато едно предприятие няма дейност, то няма оборот. Има само разходи...Пагубно общо взето.”

Репортер: “Ще успеете ли да си стъпите на краката вече?”

Радослав Стефанов – собственик на нощен клуб: “Надяваме се. Надеждата умира последна, надяваме се. На 19-ти всички наши приятели са добре дошли в заведението. Следващата седмица имаме изпълнители. Започваме и с изпълнителите. Мисля, че ще направим едно добро парти. Всеки уикенд да забавляваме нашите приятели пък да видим какво ще се случи. Да се надяваме, че това с COVID-19 ще отшуми и, че няма да се разпространява повече.”

Според заповедта на министъра, броят на хората в заведенията не трябва да надхвърля 50% от капацитета на конкретното заведение, но е добро начало и за бизнеса, и за клиентите.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


 • 17:00 - Начало на програмата
 • 17:01 - Игрален филм
 • 18:40 - Информационна емисия
 • 18:50 - Документален филм
 • 19:40 - Информационна емисия
 • 19:50 - Документален филм
 • 20:40 - Информационна емисия
 • 20:50 - Документален филм
 • 21:40 - Информационна емисия
 • 21:50 - Научно-популярен филм
 • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"