Експерти от ОИЦ посетиха Копривщица

 

На 20 юли, като част от кампанията на ОИЦ-София град и София област, в Копривщица на площад „20 април“ експерти се срещнаха и разговаряха с гражданите. Екипът на Центъра представи на посетителите на щанда информация относно фондовете на Европейския съюз, по които те могат да кандидатстват  и бъдат финансирани . Еврофондовете имат съществено значение за развитието на София, на Софийска област и на България, особено в ситуацията на финансовата криза от последните няколко години. Затова достъпът до информация за това къде и как може да се кандидатства за европейско финансиране е изключително важен. Областният информационен център се утвърди като бърз и адекватен източник, който предоставя актуална и разбираема информация на всички заинтересовани, на всички потенциални бенефициенти на европейски средства по линия на оперативните програми, за двете териториални области, за които Центърът отговаря.

Заинтересованите лица имаха възможността да отправят въпроси и се информират за актуални и предстоящи възможности за финансиране.

 

Публикувана на: 2021-07-22
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"