Експерти от ОИЦ ще бъдат в Копривщица

 

Информационната кампания, която екипът на Областен информационен център София-град и София-област провежда във всички 22 общини на територията на Софийска област продължава.

На 20 юли от 11:00 до 12:30 часа, екипът ще проведе информационна среща в община Копривщица в залата на „Жив музей” и ще представи актуални и предстоящи възможности за финансиране с европейски средства. Поканени за участие са всички заинтересовани страни.

По-късно, от 13:30 до 15:00 часа, на площад „20-ти април”, експертите ще проведат изнесена приемна, по време на която ще бъдат на разположение, за да отговорят на всички желаещи по други въпроси, свързани с възможностите за финансиране с европейски средства.

Публикувана на: 2021-07-15
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"