Есенен празник се проведе в ДГ-Златица

 

Днес, в детска градина „Слънце“ – филиал (бившата „Вяра, Надежда, Любов“) гр. Златица, се проведе Есенен празник. Домакини на тържеството бяха децата от 3-та група „Мечо Пух“ с учители Нели Божинова и Нели Рашкова. В празника взеха участие деца от всички групи в градината.

Първи се представиха децата от група „Мечо Пух“. Те представиха стихотворения за есента, преобразени в есенни плодове и зеленчуци, както и самата есен. Малчуганите поздравиха своите гости и с песничката „Каручката“. Децата и техните учители бяха подготвили и специален танц на плодовете и зеленчуците.

Момиченце от 1-ва група също представи стихче за есента. Децата от 2-ра група също бяха подготвили стихчета и песнички за празника. Те представиха стихотворението „Есен“, песничката „Есен ни зове“ и стихчето „Есенно дърво“. Най-големите възпитаници на детската градина – децата от четвърта група също представиха своята програма по повод празника на есента. Те бяха подготвили няколко стихчета, както и специален Есенен валс.

Към края на празничната програма беше направен парад на Плашила, които са изработени от децата на 3-та група съвместно с техните родители.

Празникът завърши с изпълнение на стихотворението „Златна есен“ и общо изпълнение на песничката „Зеленчуци, който не яде“.

 

Публикувана на: 2022-11-16
Добавена от: Нонка Клюнчева
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"