Григор Тодоров получи почетния знак на община Пирдоп

 

На нарочна церемония, ръководството на община Пирдоп връчи почетния знак на общината на Григор Цветанов Тодоров – авторът на герба на общината.

Събитието се състоя в ритуалната зала към читалище «Напредък» и започна с химна на Република България. Присъстваха общински съветници и служители, близки и роднини на Тодоров.

Председателят на ОбС-Пирдоп Васил Кафеджиев приветства всички и поздрави с днешния празник на града – Илинден. Той съобщи, че отличието се връчва по силата на решение на съветниците от 24 юни в знак на уважение към човека, изработил герба на общината и по повод 25 години от проектирането и изработването на герба. Григор Тодоров тържествено прие отличието и благодари за вниманието. Той получи и паричен стимул, който заяви, че ще дари на Дома за хора със сетивни нарушения в Пирдоп, който има повече нужда от средства.

Кметът Ангел Геров поздрави Тодоров и заяви, че общината е отворена за още подобни идеи и начинания.

Отличения беше поздравен и от съветник Готев с пожелания за здраве. Тодоров прие поздравленията на всички присъстващи.

 

Публикувана на: 2021-07-20
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"