Илиан Тодоров отличи ангелите на доброто от Копривщица

2020-02-25 14:41
 

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров отличи в инициативата „Доброто в нас“  учителите и учениците от СУ „Любен Каравелов”, гр.Копривщица.

Това стана след като учениците организират благотворителен концерт и благотворителен базар в подкрепа на  СБАЛПФЗ – Белодробна болница, гр.София, която в последния ден на 2019 година претърпя пожар.

Ангелите на доброто – учениците и учителите от училище „Любен Каравелов” подемат редицата благотворителни инициативи след трогателното писмо на Йоана Палавеева в една от социалните мрежи. Йоана Палавеева е дъщеря на д-р Кирил Палавеев, който е родом от Копривщица и е директор на Белодробна болница.

Копривщенци, дали на България най-големият порив към свободата, за пореден път се обединяват в името на добрата кауза. Започва акция за набиране на средства под надслов „Добротата е най-прекрасната музика за душата”. Поставени са кутии за дарения на различни места в града, а събраните средства от тях, както и средствата от другите благотворителни инициативи са предадени за възстановяване на болницата.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"