Изгоря навес в Златица. Задържаха пиян шофьор в Пирдоп

2020-03-30 14:52
 

Пресцентърът на ОДМВР-София съобщи за възникнал пожар в Златица и задържан пиян шофьор от Пирдоп.

В ранния следобед на 27 март в РУ- Пирдоп постъпил сигнал за горящ навес, прилепен към къща в Златица. След потушаването на огъня е извършен оглед съвместно с експерт от РСПБЗН- Пирдоп, при който е установено, че освен навеса са изгорели част от покрива, строителни и други материали, складирани под навеса, както и паркиран в непосредствена близост лек автомобил. По първоначална информация няма данни за умишлен палеж. Причините за възникването на пожара са в процес на установяване в рамките на образуваното по случая досъдебно производство.

Късно вечерта на 28 март, на ул. „Стефан Стамболов“, автопатрул на РУ- Пирдоп спрял за проверка лек автомобил „Фиат Брава“, управляван от жител на града. 34- годишният водач бил изпробван с дрегер и задържан за срок до 24 часа, след като уредът отчел внушителните 2.94 промила алкохол в издишания от него въздух. Срещу нарушителя е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"