Изкърпиха пътя между с.Църквище и гр.Златица

2020-07-14 14:21
 

През изминалия уикенд специализирана техника и машини подготви и изкърпи двукилометров участък от второкласен път II-37 Етрополе-Златица - между северозападния изход на гр.Златица и село Църквище. Пътният участък беше в много лошо състояние, с множество дупки по пътното платно, които особено в дъждовни дни, когато дупките се напълваха с вода и ставаха неразличими, създаваха предпоставки за пътно-транспортни произшествия.

Припомняме, че този участък беше ремонтиран за последен път в мандата на кмета Нонка Каменова (2007-2011). Тогава чрез АПИ бяха отпуснати около 200 хил.лева. По-късно, в първия мандат на кмета Магдалена Иванова (20011-2015) имаше отпуснати средства, с които пътното платно беше частично разширено.

От АПИ съобщиха специално за „Средногорие Медия“, че направеният ремонт е на стойност около 23 095 лева.

Фирмата-изпълнител е пътноподдържащата фирма на републиканските пътища в Софийска област – ДЗЗД "ПП София",  с която Агенция „Пътна инфраструктура“ е сключила договор за текущ ремонт и поддържане (превантивно, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации) след проведена открита процедура по реда на Закона за обществените поръчки.

От АПИ съобщиха още за медията, че засега не се предвижда ремонт на други участъци от пътя на територията на Софийска област.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"