Кметът на Челопеч на среща за стартъп селището

2020-03-05 14:46
 

Делегацията с представители от община Челопеч започна участието си във форума /Startup Youth In Camp/ за стартъп селищата, който се провежда в Клуж-Напока, Румъния. Това съобщиха от общината.

Кметът на община Челопеч Алекси Кесяков и неговия екип ще се срещне и с кмета-домакин Емил Бок и неговия екип и с Исидро Ласо - заместник-ръководител на отдела за иновационни екосистеми (Deputy Head of Innovation Ecosystem Unit).

На първоначалните срещи бяха обсъдени общите начинания, които да се предприемат за развитието на StartUp екосистемата с участието на румънския град Клуж, българският Варна и първото стартъп селище - Челопеч.

Предстоят още предварителни срещи за окончателното включване на Челопеч в стартъп мрежата на Европа.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"