Кметът на Пирдоп разговаря с граждани

 

По инициатива на община Пирдоп, ръководството, в лицето на кмета Ангел Геров, се срещна с граждани за обсъждане на различни теми от обществения живот в общината.

Срещата се проведе в зала «Лектория» към читалище «Напредък» на 22 ноември. От събитието се вазползваха общински съветници, ръководства и представители на детските и учебни заведения, граждани. Кметът Геров съобщи за някои от последните проекти и дейности в общината, които се изпълняват. Стана ясно, че скоро започва подмяната на водопровод и канал по улици, в рамките на финансирането от МРРБ.

/Ангел Геров - интервю/

Кметът увери, че дейностите ще започнат от най-компрометираните улици по отношение на ВиК аварии. Строително-монтажните дейности ще се извършват последователно и поотделно. Проектът ще продължи и следващата година като кметът се надява и другата половина от финансирането на проекта да бъде отпусната.

Геров сподели и за наболелия въпрос за доставката на дърва за огрев.

/интервю Ангел Геров/

Присъстващите зададоха множество въпроси. Кметът отговори на питанията, благодари на присъстващите за проявения интерес и пожела весели празници. Събитието завърши с уговорката, че следващата такава среща ще бъде насрочена през януари следващата година.

За повече информация от срещата и дискутираните въпроси следете новинарските ни емисии в следващите дни.

 

Публикувана на: 2022-11-23
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"