Кметът на Златица излезе в отпуск

2020-09-02 14:39
 

Кметът на община Златица Стоян Генов излезе в отпуск. С негова заповед за временно изпълняващ длъжността е определен Ненко Миндилов.

Още в първия ден на месеца в медията беше получен сигнал, че кметът на общината Стоян Генов е заминал на почивка със служебния общински автомобил. Тази информация се оказа невярна.

Екипът на „Средногорие Медия“ посети община Златица и на място установи, че служебният автомобил марка „Хонда“ е паркиран в общинския паркинг до сградата на общинската администрация.

Временно изпълняващият длъжността кмет Ненко Миндилов потвърди за медията, че кметът Стоян Генов е в отпуск, а служебният автомобил е наличен и не се използва от кмета в отпуск.

Изпратеният до нас фалшив сигнал вероятно е част от все по-сложните взаимоотношения на служителите в администрацията и кмета на общината.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"