Копривщица беше домакин на офроуд среща

2020-07-13 15:31
 

За тринадесета поредна година Копривщица беше домакин на традиционната офроуд среща. През уикенда в околностите на града си дадоха среща любители на силните усещания. Организатор на събитието беше офроуд клуб „4х4 Копривщица“.

Участниците в приключението изминаха 30 км. трасе за 3 часа по определени маршрути. В късния следобед на 11 юли в местността „Хайдушки кладенец“ приключенците дадоха воля на емоцията и адреналина си, като пробваха автомобилите и уменията си в два обозначени  и различни по трудност маршрути.

Както всяка година късно вечерта местността се озари с фойерверки и традиционния огън. Тази година срещата нямаше състезателен характер.  Участниците бяха в ограничен състав и бяха инструктирани от организаторите да спазват всички противоепидемични мерки.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"