Малчуганите тръгнаха на градина в Златица

 

Новата учебна година беше открита в детските градини на територията на община Златица. Малчуганите от всички групи в детска градина „Вяра, Надежда, Любов“ официално откриха новата учебна година в присъствието на възпитателките и група родители.

Краткото тържество се проведе в двора на детската градина при спазване на всички противоепидемични мерки. Децата бяха разделени от гостите и родителите на голямо разстояние. Те изпълниха няколко песнички, с които беше дадено началото на новия сезон.

Тържеството беше уважено от Анна Ланкова, финансов директор в община Златица. Кратко приветствие направи и временно изпълняващият длъжността директор на детското заведение Христина Русекова.

Публикувана на: 2021-09-15
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"