Младеж загина при тежка катастрофа край Златица

2019-10-21 15:31
 

Тежка катастрофа стана край Златица рано тази сутрин. Два автомобила се сблъскаха на околовръстното на града при източния му вход. Полицейски служители отклоняваха движението през града.

От МВР съобщиха, че 20-годишният водач на единия автомобил е загинал на място, а четирима са ранени. На място са пристигнали линейки, които са откарали ранените в Окръжна болница. От тях най-тежко е състоянието на 48-годишна жена, а останалите млади мъже са в стабилно състояние. Всички участници в пътния инцидент са от Пирдоп. По предварителна информация катастрофата е станала в следствие на отнемане на предимство. Единият автомобил е излизал от източния изход на Златица в посока Пирдоп. Другият автомобил се е движил от Пирдоп в посока към София.

Полицията ще разследва допълнително инцидента.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"