Наблюдаваните лица намаляха на 26

2020-03-31 16:24
 

Към 13 часа днес, 31 март, обстановката в района на Средногорието остава спокойна. Няма информация за регистрирани установени болни от коронавирусна инфекция.

Общият брой на наблюдаваните лица в региона намаля до 26. Карантинният период на много от лицата изтича в следващите няколко дни.

В община Пирдоп се наблюдават 8 лица, с 1 повече от вчера. В община Златица има само 1 наблюдавано лице. В община Антон изтече карантината на всички наблюдавани лица. В община Копривщица под наблюдение са 6 лица, с 4 по-малко от вчера. В община Челопеч под наблюдение са 6 лица. В община Мирково наблюдаваните лица се увеличиха до 4. В община Чавдар се наблюдава 1 лице.

Органите на МВР извършват проверки дали лицата спазват карантините си.

Информацията е събрана от председателите на общинските кризисни щабове в Средногорието.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"