Наблюдават се 30 лица в Средногорието

2020-03-30 14:57
 

Към 13 часа днес, 30 март, обстановката в района на Средногорието остава спокойна. Няма информация за регистрирани установени болни от COVID-19.

Общият брой на наблюдаваните лица в региона е 30. Карантинният период на много от лицата изтича в следващите няколко дни.

В община Пирдоп се наблюдават 7 лица. В община Златица има само 1 наблюдавано лице. В община Антон се наблюдават 2 лица. В община Копривщица под наблюдение са 10 лица, но на повечето скоро изтича карантината. В община Челопеч под наблюдение са вече 6 лица. В община Мирково наблюдаваните лица се увеличиха до 3. В община Чавдар се наблюдава 1 лице.

Органите на МВР извършват проверки дали лицата спазват карантините си.

Информацията е събрана от председателите на общинските кризисни щабове в Средногорието.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"