Областният управител отличи жител на с.Чавдар

 

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров отличи Стоянка Касабова в кампанията “Доброто в нас”. Стоянка Касабова е жител на село Чавдар и е организатор на благотворителната инициатива под надслов “Нека бъдем по-добри”.

За Коледа със собствени средства и труд тя изработва коледни венци и свещници, които продава с благотворителна цел, а събраните средства отиват при нуждаещи се жители на общината. За Баба Марта жителката на с. Чавдар изработва разнообразни мартеници, също с благотворителна цел.

Кампанията “Нека бъдем по-добри”,  организирана от Стоянка Касабова звучи още по-актуално в днес, когато всички трябва да бъдем обединени в битката срещу заразата, за да се справим с нея и станем по-единни и по-добри, споделя областния управител.

Публикувана на: 2020-11-23
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ако сте решили да си сложите ваксина срещу "Ковид-19", на коя ваксина ще се доверите?
На тези, одобрени от ЕС
Руската ваксина
Китайска ваксина
Българска ваксина
Няма да сложа никаква ваксина

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"