Областният управител участва в образователен форум в Пекин

2019-10-16 14:09
 

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров участва във форума в Пекин „Програма за лидери от областта на образованието на Китай и страните от Централна и Източна Европа 2019“, организиран от Министерството на образованието на Китайската народна република.

В речта си Тодоров отбеляза, че народът ни е с древна история, трудолюбив, образован и стремящ се към по-добър живот. Той заяви още, че между двата народа съществува близко приятелство и партньорство, което особено в последните няколко години се развива интензивно в различни области.

Пред участниците на форума областният управител припомни, че Софийска област успешно работи в посока разширяване на сътрудничеството с китайската страна.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"