Обновиха крайречния парк в Копривщица

 

В началото на месец юли, дървени скулптури бяха поставени в детския екопарк в Копривщица за радост на гражданите и гостите на града.

Припомняме, че през есента на миналата година в града-музей, по инициатива на община Копривщица, се проведе фестивал на дървените фигури. Дървесината бе предоставена от общината, а майсторите дърворезбари изваяха различни фигури от дърво, които дариха на града.

Тези фигури днес красят крайречния парк в града. Освен с тях, паркът бе оборудван и с тенис маса, закупена по проект  финансиран по ПУДООС, и кардио колело, закупено със средства на Комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Общината започна и възстановяването на моста, свързващ парка с централната улица на града, който бе построен по европейски проект и по-късно премахнат от РДНСК.

Публикувана на: 2021-07-13
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"