ОбС-Челопеч ще заседава извънредно

2020-06-16 14:29
 

За утре – 17 юни, е насрочено извънредно заседание на ОбС-Челопеч. В дневния ред са заложени две точки, които съветниците ще разгледат на закрито заседание. Припомняме, че от обявяването на извънредното положение през март до сега съветниците на Челопеч заседават на закрити заседания чрез подписи. Така те проведоха няколко заседания – редовни и извънредни. Поредното извънредно заседание утре също ще бъде проведено по този начин. Следващото вероятно, с отпадането на извънредното положение и извънредната епидемиологична обстановка, ще бъде проведено по стандартния присъствен начин.

На тази сесия един от въпросите, които ще разгледат съветниците, е финансирането на спорта в общината част от годишната програма за насърчаване развитието на община Челопеч за 2020г. Другата точка е за възмездно  придобиване  на  недвижими  имоти,  с покупка от община Челопеч, чрез участие в търг с тайно наддаване, на публичен изпълнител  Даниела  Димитрова  при  ТД  на  Националната  агенция по приходите.

„Средногорие Медия” ще ви информира за взетите решения.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"