Община Чавдар награди отличени ученици от ОУ-Чавдар

 

Председателят на общински съвет – Чавдар Мария Томева и секретарят на община Чавдар Павлина Павлова наградиха с лаптопи ученици от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” – село Чавдар, отличили се през учебната 2020-2021 година.

Това стана на проведено вчера, 30 юни, тържество в училището по повод връчването на удостоверенията за завършен етап на образование. Всички ученици получиха своите удостоверения, а най-знаещите, най-можещите и най-успелите ученици получиха и грамоти. Директорът на училището Мария Дурчева поздрави всеки ученик за успешното му завършване, а седмокласниците поздрави за успешното представяне на НВО по БЕЛ и математика.

Учителите поздравиха своите ученици и им пожелаха весело лято.

Тържеството завърши с поздравления и благодарности от ученици и родители.

Публикувана на: 2021-07-01
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"