Община Чавдар представи нов сайт за туризъм

 

Днес – 8 февруари, в заседателната зала на община Чавдар беше представен нов сайт с туристическа насоченост. Промоцията на сайта направиха неговите създатели програмисти и неговите поръчители – ръководството и служителите на община Чавдар. Присъстваха служители от общинската администрация и медии.

Кметът на община Чавдар Григор Даулов приветства всички и изрази задоволство от добрата работа по създаването на сайта.

/приветствие Даулов/

Даулов представи част от екипа, работил по проекта - арх. Ирина Ангелова, арх. Кристина Стефанова и Патрисия Николова. За няколко месеца екипът е създал първия по рода си функционален туристически портал на Чавдар. Интерактивното му съдържание е насочено изцяло към потребителите както от страната, така и от чужбина, за да знаят  какво може да открие в Чавдар. Освен за обектите, събитията и инициативите на общината, туристическият портал дава информация и за местния бизнес и услуги. По думите на кмета Даулов това е само първата стъпка от мащабен проект за промотиране и развитие на Чавдар като туристическа дестинация. Той благодари на участвалите в проекта. Сайтът беше обстойно представен. Той съдържа разнообразна информация за селото и околностите, за туристическите, културните и развлекателни обекти, които могат да се посетят, както и интересни и забавни услуги, които могат да се ползват от посетителите на селото. Дори има виртуални аудио гидове Радо и Слава, които да помогнат на посетителите в избора им.

Сайтът е достъпен на интернет адрес https://tourism.chavdar.eu . В него може да се влезе и чрез официалния сайт на общината чрез бутона „Туристически портал”.

 

Публикувана на: 2023-02-08
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


 • 17:00 - Начало на програмата
 • 17:01 - Игрален филм
 • 18:40 - Информационна емисия
 • 18:50 - Документален филм
 • 19:40 - Информационна емисия
 • 19:50 - Документален филм
 • 20:40 - Информационна емисия
 • 20:50 - Документален филм
 • 21:40 - Информационна емисия
 • 21:50 - Музикална тема
 • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"