Община Чавдар ще получи средства в подкрепа на бизнеса

2020-07-22 16:28
 

На 20 юли кметът на община Чавдар Григор Даулов подписа договор за изпълнение на проект "Подкрепа за устойчив бизнес в община Чавдар". Това съобщиха от общината чрез фейсбук страницата си.

Проектът е на стойност почти 5 хил.лв., повечето от които по линия на Европейския съюз – Европейски социален фонд, а останалите са национално финансиране. Договорът е в рамките на процедура "Подкрепа за устойчив бизнес" на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2014-2020.

Идеята на проекта е да надгради резултатите от предходен проект за социално предприемачество, реализиран по същата програма, а срокът на изпълнение е 12 месеца.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"