Община Златица се включи в благотворителна кампания

 

Община Златица се включи в благотворителната кампания „За незрящата душа“, подета от възпитаници на Частна профилирана гимназия с чуждоезиково обучение в Челопеч с ментор преподавателят Димитринка Арнаудова.

Кампанията е организирана от Виктория Николова, Ивет Дюлгерова, Памела Маринова и Цветелина Ганчовска. Създадена е с цел събиране на средства в помощ на незрящите от „Дом за пълнолетни лица със сетивни нарушения“ в гр. Пирдоп, където се нуждаят от отоплителни уреди, дезинфектанти, средства за лична хигиена и други.

На нарочно събитие в сградата на община Златица, кметът Стоян Генов изрази своята съпричастност и тази на общинска администрация като предаде на младежите чисто нов отоплителен уред, който да предадат на нуждаещите се в Дома за хора със сетивни нарушения в Пирдоп.

Към благотворителната кампания вече се включиха и други общини от района, както и фирми и частни дарители. Всеки желаещ да помогне може да го направи чрез специално поставените кутии за дарения в хранителни магазини в целия район.

Публикувана на: 2020-12-15
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ако сте решили да си сложите ваксина срещу "Ковид-19", на коя ваксина ще се доверите?
На тези, одобрени от ЕС
Руската ваксина
Китайска ваксина
Българска ваксина
Няма да сложа никаква ваксина

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"