ОбС-Златица промени статута на общински имоти

2020-11-03 15:50
 

На последното редовно заседание на ОбС-Златица, проведено на 29 октомври, общинските съветници взеха решение, с което промениха формата на собственост на 29 общински имота като я промениха от публична общинска в частна общинска собственост и така дадоха „зелена светлина“ пред проекта за газопровода по трасето „Панагюрище – Златица“. Промененият статут на имотите е заради това, че тези имоти попадат в зоната на техническите съоръжения на газопровода. От фирмата-изпълнител заявиха намерения за скорошно започване на реалните строителни дейности.

Общинските съветници отпуснаха 15 000 лева финансова помощ за Медицински център-1 в града. Помощта се отпуска с оглед неразпространението на Ковид-19 и всички необходими мерки за превенция. Средствата се пренасочват от останалите  неизразходвани средства от възнагражденията на общинските съветници.

В докладната записка е записано, че средствата няма да се използват за изплащане на възнаграждения, осигуровки или хонорари, а само за противоепидемични мерки, дезинфекция и подобни.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Започнахте ли подготовка за предстоящите празници?
Да, вече се готвя
Не, има още много време
Не планирам да празнувам
Колебая се

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"