ОбС-Златица взе решения на редовно заседание

2020-07-29 14:48
 

Общински съвет - Златица проведе редовно заседание на 27 юли в големия салон на читалище „Христо Смирненски“.

Общинските съветници решиха да пренасочат 20 хил.лева от спестените средства от възнагражденията си към социални дейности в община Златица.

Повод за решението им станаха съмнения, че спестените средства не се харчат по предназначение.

Припомняме, че общинските съветници в Златица след свое решение намалиха възнагражденията си до абсолютния минимум от около 9 лева месечно с цел спестените средства да се използват за инфраструктурата на града. Сега те ги пренасочиха към социални дейности и помощи.

ОбС-Златица реши още, че дава съгласие СУ „Св. Паисий Хилендарски“ да бъде включено в списъка за средищни училища през учебната 2020-2021 година, даде съгласие за провеждане на публичен търг за отдаване под наем на стоматологичен кабинет в сградата на училището, разреши продажбата на поземлен имот в гр.Златица.

Общинските съветници взеха и други решения.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"