Обявиха нови консултации в Златица за финансиране на проекти

 

На 15 ноември, в Златица ще се проведат консултации във връзка с кандидатстване за предоставяне на целево грантово финансиране на проекти от Фонда за подкрепа и насърчаване на микро, малък и среден бизнес в общините Челопеч, Чавдар и Златица. Консултациите със специалисти са безплатни и ще се състоят от 15:00 до 16:00 часа в посетителски център „Юрий Гагарин”. Всички, които имат интерес към кандидатстване или имат нужда от допълнителни консултации и насоки по проектите си, ще имат възможност да присъстват или да се свържат с представители на партньорите по телефон и електронна поща. Насоките за кандидатстване, критериите за оценка на проектите и образци на необходимите документи са публикувани на интернет страниците на общините Челопеч, Чавдар и Златица.

Документите за кандидатстване се подават на адреса на сдружението – село Челопеч, в административната сграда на рудничното предприятие, от 8:00 ч. до 16:30 ч. всеки работен ден.

 

Публикувана на: 2022-11-14
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"