ОИЦ-София стартира информационна кампания

 

Вчера, Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ-София), стартира есенната си информационна кампания в Софийска област. Община Мирково и Община Челопеч бяха домакини на първите информационни събития. Целта на кампанията е да се разшири и улесни достъпа на гражданите до информационните услуги на Областния информационен център.

На събитието в Мирково присъстваха служители от общинска администрация. Представители на центъра запознаха присъстващите с условията за финансиране по отворени процедури, както и предстоящи възможности за финансиране на проекти през 2022 година. Екипът на ОИЦ-София отговори и на други въпроси свързани с възможности за европейско финансиране.

По-късно през вчерашния ден се проведе информационна среща и в сградата на община Челопеч. На срещата присъстваха граждани, представители на основното училище в Челопеч, служители в общинска администрация Челопеч. Представителите на информационния център обърнаха индивидуално внимание на всички присъстващи, представиха условията за финансиране по отворени процедури, както и предстоящи възможности за финансиране на проекти през тази година. Отговориха и на множеството въпроси, възникнали у присъстващите.

Следващото информационно събитие на ОИЦ-София, което ще се проведе на територията на Средногорието е на  27-ми октомври в Чавдар.

 

Публикувана на: 2022-10-12
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"