Оповестиха резултатите от автокроса в Челопеч

2020-06-17 15:17
 

Както вече съобщихме, през уикенда в местността «Маята» край Челопеч се проведе първия кръг от Националния шампионат по автокрос.

Осем състезателни автомобили се бориха в категориите супербъги и бъги. В Дивизия Супербъги начело на кръга застана Васил Стефанов от София, следван от Григорий Стефанов и Огнян Атанасов също от София. В Дивизия Бъги победител стана Бойко Янков от Чирпан, следван от Ивелин Иванов от «Топ Тим» и Пламен Петров от Чирпан. Във финалното отборно класиране се наложи тимът от София с 35 точки, следван от този от Чирпан с 32 точки и «Тони Старт» с 18 точки.

С това състезание в Челопеч беше открит  автомобилният състезателен сезон в България за тази година. Шампионатът ще продължи до октомври като Челопеч отново ще бъде домакин на кръг през септември.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"