Откриха нови детски площадки в Челопеч

 

В съботния ден – на 19 ноември, в Челопеч бяха официално открити нови детски площадки, намиращи се на различни локации в селото. Две от тях са изцяло новоизградени, а три са разширени и преустроени. Съоръженията са изградени с дарения на проф. д.т.н. инж. Цоло Вутов и четири дружества от Група Геотехмин по благотворителната им програма «Българските добродетели». На събитието по откриването присъстваха Доминик Хамерс – изпълнителен директор и Славей Иванов – заместник генерален директор «Производство», както и ръководство и съветници на община Челопеч. Официалните лица отправиха приветствия. От страна на дарителите Доминик Хамерс изрази задоволство от успешния проект.

/Доминик Хамерс - приветствие/

Музикално-поетичен рецитал изнесоха ученици от селото.

Поздравителна танцова програма предложиха и най-малките жители на селото.

Ритуалната лента беше прерязана, беше плиснато менче с вода и малчуганите с нетърпение се втурнаха в игри на новата площадка.

 

Публикувана на: 2022-11-21
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"