Откриха учебната година в ПГ Златица

 

Новата учебна година беше открита в Професионална гимназия „Златица“ в присъствието на кмета на община Златица и представители на партньорите на учебното заведение.

Тържествената церемония започна с издигане на националния флаг под звуците на химна на Република България.

Кратко приветствие към присъстващите отправи директорът на учебното заведение Величка Баланова. Тя припомни, че новите ученици в осми клас през тази година затварят напълно цикъла на Дуалното обучение и вече всички ученици в професионалната гимназия са част от този вид обучение.

Величка Баланова: Уважаеми партьори на Професионална гимназия «Златица» по проект «Дуално обучение», добре дошли отново на най-съкровенния ден за всяко училище, това е началото  на учебната година – 15-ти септември.

Приветствие към учениците направи и кметът на община Златица Стоян Генов. Той пожела годината да е здрава и изпълнена с ентусиазъм за всички.

Стоян Генов: Отново е септември и любимото училище отваря врати за знания. Добре дошли от мое име и от името на общинското ръководство. Желаем ви една здрава, една щастлива и успешна учебна година, изпълнена с труд, отговорност и ентусиазъм.

Директорът Баланова удари първия училищен звънец, а осмокласниците първи влязоха в училищната сграда.

Публикувана на: 2021-09-15
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"