Отличие за община Стрелча

2019-10-18 15:03
 

Община Стрелча е получила отличие от туристическо изложение, съобщава Панагюрската информационна агенция.

Община Стрелча бе отличена на XVI-то издание на Международното туристическо изложение „Планините в България – гостоприемство в четири сезона“ в Смолян. От  10 до 12 октомври ТИЦ участва за първи път на туристическия форум в сърцето на Родопа планина и за пети път през тази година в различни изложения представи забележителностите на общината и местата за настаняване, съобщават колегите от Панагюрище.

Наградата за „успешна целогодишна промоция на балнеоложка дестинация“, връчена от организаторите е резултат от целенасочената политика и усилията на Община Стрелча за презентиране на града като национален курорт. Рекламните материали, изготвени през последните четири години покриват целия периметър на туристическите възможности на Стрелча, а  съдействието  на туристическия бранш и дейността на Туристическия Информационен Център утвърдиха общината като балнеоложки център с разнообразни възможности за почивка и отдих.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"