ОУ-Челопеч отвори врати за посетители

2020-07-06 15:17
 

 На 4 юли в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в село Челопеч се проведе Ден на отворените врати за разясняване на кампанията по прием на ученици. Във фоайето на училището се събраха множество настоящи и бъдещи ученици и техните родители и преподаватели.

Нонка Бантова – временно изпълняващ длъжността директор, отбеляза успехите на учебното заведение през изминаващата учебна година – призови места в национални олимпиади  и състезания, приобщаване и мотивация за учене на подрастващите. Тя сподели за добрите практики, които училището има в обучението по профилиращите предмети. Беше представен и екипа от професионалисти на учебното заведение. Всеки от преподавателите се представи и описа подхода и начина си на работа с учениците.

Бантова  напомни колко важен е изборът, който предстои пред учениците, за бъдещото им развитие и реализация.

В края на събитието гостите имаха възможността да разгледат материалната база на училището и да разговарят с преподавателите. Те останаха много впечатлени от напълно подновената и съвременно обзаведена материална база.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"