Почетохме паметта на Левски на мемориала край Буново

 

Днес – 19 февруари, на мемориала на Васил Левски край Буново признателни средногорци отдадоха почит към делото на Апостола. Поклонението по повод 148 години от гибелта на Дякона събра кметове и заместник кметове от района, служители в администрациите, съветници, читалищни деятели, ръководства и служители на „Елаците-Мед” и „Геотехмин”, граждани.

Пред мемориала бяха припомнени факти около живота и делото на Апостола. Последва кратък тематичен рецитал. Бяха прочетени поздравителни адреси от ръководствата на „Елаците-Мед” и „Геотехмин”.

Пред мемориала бяха поднесени венци и цветя от името на община Мирково, община Пирдоп, община Златица, «Елаците-Мед», "Геотехмин", клуб «Традиция» и множество признателни граждани от района.

Публикувана на: 2021-02-19
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"