Полицаи иззеха акцизни стоки и хванаха пиян шофьор

2018-10-24 16:29
 

Органите на полицията иззеха нередовни акцизни стоки от обекти в района на Средногорието и хванаха водач в нетрезво състояние. Това съобщава пресцентъра на Областна дирекция на МВР.

При специализирана полицейска операция, проведена от служители на РУ- Пирдоп, от частен имот в с. Антон са иззети 98 пликчета, съдържащи общо 1960 къса ръчно свити цигари без акцизен бандерол. По случая е регистрирана преписка за извършено административно нарушение по Закона за акцизите и данъчните складове.

Миналата седмица водач в нетрезво състояние попадна в ареста на РУ- Пирдоп. На кръстовище в Пирдоп полицейски екип извършил проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от жител на с. Антон. 29- годишният водач е задържан за срок до 24 часа, след като дрегерът отчел 1.63 промила алкохол в пробата му. Срещу нарушителя е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

 

Добавена от: Иванка Господинова Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"