Положиха нова маркировка в община Пирдоп

2020-07-27 14:27
 

В последния работен ден от миналата седмица в община Пирдоп беше положена нова маркировка по пътищата. Това беше извършено от служителите на общинската фирма за битово-комунални услуги и лично от кмета на общината Ангел Геров, който изпробва възможностите на новата машина за полагане на пътна маркировка.

Нова маркировка беше положена по пътя за с.Душанци, по бул.“Цар Освободител“ и входовете за гр.Пирдоп. Бяха маркирани общо 4800 метра пътна настилка и бяха положени повече от 600 кв.м. боя. Днес полагането на маркировка продължи в други участъци от града.

В социалната мрежа през уикенда се появиха множество негативни и иронични коментари за качеството на извършеното. Появиха се и коментари в защита на направеното. От община Пирдоп съобщиха, че новата маркировката следва изцяло старата такава, която е била положена преди години от специализирана фирма.

Може да се твърди, че резултатът от всичко това е, че в общината маркировката е подменена, което е важно за безопасността на всички участници в движението. А качеството, като за първи опит в тази услуга, е задоволително. Още повече, че община Пирдоп спестява значителни средства като извършва услугата чрез общинското си предприятие. Разходът за положената маркировка е в пъти по-малък от плащания досега за същата услуга.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"