Предстои медиен дебат за кандидатите за кмет на Пирдоп

2019-10-17 16:45
 

„Средногорие Медия“ и вестниците „Камбана“ и „Регион“ организират медиен дебат за кандидатите за кмет на община Пирдоп. Дискусията ще се проведе на 18.10.2019 в студиото на телевизията и ще бъде излъчена на 19 и 20 октомври чрез програмата. Запис от дебата ще може да бъде намерен на интернет платфорамата srednogorie.bg и ще бъде предаван на живо чрез страниците на медиите във Фейсбук.

Организаторите поканиха всички кандидати за кмет на община Пирдоп. Трима от тях потвърдиха участието си. Това са Ангел Геров, Станислав Готев и Антоанета Мечкарова. Другите двама кандидати – Васил Кафеджиев и Цвятко Михайлов отклониха поканата и обявиха мотивите си за това.

Регламентът, изготвен от организаторите на дискусията, предвижда всеки един от участниците да разполага с време да говори по 6 основни теми, свързани с управлението на общината. Участниците ще дадат отговор и на въпроси, зададени от опонентите им и медиите.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"