Предстои ремонт на стадиона в Пирдоп

 

Единственият проект, който все още не е изпълнен от двугодишната партньорска програма на община Пирдоп с „Аурубис България” и предстои да започне, е подмяната на тревната настилка на стадиона и изграждането на поливна система. Това заяви кметът на общината Ангел Геров пред местните медии. Вътрешният ремонт на спортната зала е приключил и спортистите, които използват съоръженията вътре вече имат добри условия.

Ангел Геров – кмет на община Пирдоп: „Довършването на спортната зала отвътре,  абсолютно всички съблекални са ремонтирани с подновени водопровод, канализация, електрическа инсталация, отопление. Остана фасадата и топлоизолация отвън – саниране на сградата.“

По думите на кмета ремонтът на фасадата на сградата е отложен за следващата година, за да може сега да се ремонтира външното игрище на спортния комплекс. Така и футболистите, и лекоатлетите да имат условия за спорт.

Ангел Геров – кмет на община Пирдоп: „Теренът е в окаяно състояние. При официални срещи на деца, дори доколкото имам информация има пак идея да се възстанови мъжкият футболен отбор, някои съдии отказват да се провеждат официални срещи, защото, меко казано, теренът е опасен за здравето на спортистите. За мен е по-важно да създадем условията за нормално спортуване на деца, и който и да е, отколкото да дадем фасадата.“

Геров заяви, че заложените други проекти и обекти от партньорската програма са завършени.

 

Публикувана на: 2021-07-22
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"