Продължава събирането на дарения за Цвети

 

Вчера, на концерт-спектакъл в читалище „Напредък” в Пирдоп продължи събирането на дарения за лечението на Цветина Грамова. В концерта взеха участие множество певци и танцьори от района на Средногорието и страната. Главен организатор на проявата беше хореографът Станислав Стойков, а водещ беше Деница Стойкова.

Множество жители на района подкрепиха благотворителната кауза.

От сцената се изявиха индивидуалните изпълнители Гала Савчева, Нонка Маслева, Тодор и Ивайла Цачеви, Невелина Сараджова, Никола Стоев, Ана Борисова, и съставите вокална група „Средногорски звън” и танцов състав „Българче”, ансамбъл „Средногорие”, рок група „Биг Бенд”, самодейци от Челопеч. Подкрепата си към своя ръководител засвидетелстваха и малки и големи изпълнители от школа „Средногорци”. Те пяха, танцуваха и свириха за Цвети. От името на хореографа Цветина Грамова, душата на школата Десислава Василева благодари сърдечно на всички участници, на публиката и  специално на членовете на школата за оказаната съпричастност. Деси разказа за подготовката на концерта и сподели, че за пръв път тъпана им е на запис, защото обикновено Цвети свири на него.  

В края на концерта на „Най-важното хоро – за живота на Цвети” се хванаха за ръце всички изпълнители на общо дълго хоро.

Ден по-рано Български младежки червен кръст към СУ „Саво Савов” – Пирдоп, с ръководител Пенка Карамихова, се включи в благотворителната кампания. Представителна група от организацията беше на благотворителна акция в Общинска администрация Пирдоп. Момичетата  посетиха служителите и им предложиха мартенички, ръчно изработени от тях, като ги призоваха да подкрепят лечението на Цветина Грамова.

 

Публикувана на: 2024-02-22
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


 • 17:00 - Начало на програмата
 • 17:01 - Игрален филм
 • 18:40 - Информационна емисия
 • 18:50 - Документален филм
 • 19:40 - Информационна емисия
 • 19:50 - Документален филм
 • 20:40 - Информационна емисия
 • 20:50 - Документален филм
 • 21:40 - Информационна емисия
 • 21:50 - Музикална тема
 • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"